Ons verhaal

Ons verhaal
Wij zijn Insurance Data. Het is onze missie dat we organisaties inzicht geven in bedrijfsprocessen, portefeuille en resultaten. Want al die data binnen organisaties is al ingewikkeld genoeg. Met die ambitie dat het makkelijker kan, verbonden we onze expertise en branche-ervaring met datakennis en slimme technologie. We zagen een kans om van ongestructureerde data uit diverse bronnen bruikbare informatie te maken.

Ons overzicht, jouw visie
Dat resulteerde in een gebruiksvriendelijk overzicht dat inzichten geeft. Inzichten in hoe je het hebt gedaan, hoe je het nu doet en wat je in de toekomst kan verwachten. Zinvolle informatie waarmee jij kan inspelen op jouw bedrijfsvoering. Dat motiveert en inspireert om wat je doet, nog beter te doen. En dat is ons ultieme, gemeenschappelijke doel. Het draait ons om jou. Uit al die data filteren onze mensen de belangrijkste en relevantste informatie voor jouw organisatie.

Persoonlijke service
Onze mensen staan continu met je in contact om je te helpen, maar vooral om jouw feedback te verwerken tot optimalisaties en innovaties. We weten namelijk dat organisaties nooit stil staan en daarom bewegen wij met je mee.

Ons overzicht geeft jou visie. Nu en in de toekomst.

INSURANCE DATA

Ons overzicht, jouw visie

Onze consultants

Onze consultants bestaan uit ervaren data-specialisten met elk hun eigen expertise.

Van data-analyse tot creatie van een maatwerk dashboard, onze consultants zorgen ervoor dat het proces van A tot Z wordt uitgevoerd. Graag komen zij langs om vrijblijvend een demo te geven van de mogelijkheden en werkwijze van Insurance Data. 

 

Ons verhaal

Onze partners


Grijpma ASG is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van financieel dienstverleners bij het automatiseren van hun administratie en management informatiesystemen.


SVC Groep heeft zich als accountant en adviseur gespecialiseerd in de markt van financieel dienstverleners en bieden op basis van hun branchekennis specifieke oplossingen op het gebied van compliance, accountancy en advies

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren!