Even voorstellen: Lex de Bruijn

10 februari 2023

Het is ruim een maand geleden dat ik bij Insurance Data begon. Blij met het warme welkom, het geweldige team en de goede propositie. 

“Data is het goud van de toekomst” is een bekende uitdrukking, hoewel het als cliché kan worden gezien, klopt het wel. Inzicht in data is niet alleen voor de top 50 kantoren in Nederland. Ook kleinere kantoren kunnen veel bereiken met beter data-inzicht. Verschillende kantoren hebben verschillende behoeften, maar data-inzicht is altijd waardevol.

Samenwerkingsverbanden en consolidaties profiteren van inzicht in de verschillen tussen kantoren. Benchmarking onthult kansen en verbeterpunten. Kleinere bedrijven willen weten welke diensten ze nog kunnen aanbieden. Volmachtbedrijven willen informatie over hun bedrijfsvoering en schadeontwikkeling. De vraag naar data-inzicht groeit in onze branche. Onze missie is klanten eigenaar van hun data te maken. We willen bruikbare data leveren, niet alleen ruwe output. Data komt uit verschillende bronnen zoals ANVA, Postex, AWI, Destiny, etc. en kan verrijkt worden met externe bronnen. Het samenbrengen van deze bronnen biedt waardevolle inzichten.

Even voorstellen: Lex de Bruijn

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren!